AKTIVITETER

Det er i den individuelle flytsonen vi finner potensiale for ny mestring, som igjen er den sentrale drivkraften til motivasjon, engasjement og læring.

Aktiviteter for alle - utfordring i den individuelle flytsonen

 

 

Klikk deg inn på filmene neden for å se på litt av de aktivitetene som vi kan tilby på våre turer. Eller les litt om tankene bak våre aktiviteter.

 

 

 

I skjæringspunktet mellom spenning og kjedsomhet ligger flytsonen. Det er i den individuelle flytsonen vi finner potensiale for ny mestring som igjen er den sentrale drivkraften til motivasjon, engasjement og læring. Vi kartlegger gjennom nær dialog og observasjon barnets/ungdommens evner og forutsetninger, slik at vi kan man legge opp til et læringsmiljø, en flytsone der de kan strekke seg og vinne nye utfordringer som blir gitt. I motsatt fall ser man at dersom utfordringen er for lett blir det kjedelig, det samme om det er for vanskelig og man kun opplever følelsen av ikke å strekke til. Mennesker har et iboende behov for å være i bevegelse, og forskning viser at fysisk aktivitet stimulerer hele kroppen - fysisk og kognitivt. Mennesket søker naturlig til nye utfordringer og mestringsopplevelser, men mange av våre gjester sliter med lavt selvbilde, få mestringsopplevelser og uten tro på egne evner. Vi i TurUte sier vi bygger et stillase rundt våre gjester. Dette stillaset kan brukes som støtte i jakten på nye mestringsopplevelser og læringsprosesser. Det være seg enten i forbindelse med skolearbeid, sosial kompetanse, ulike friluftsaktiviter m.m.

Opplevelser i naturen gir naturlige grenser, naturlige utfordringer og naturlige mestringsopplevelser. Hemsedal er kjent for sin vakre natur og sine mange muligheter for aktivt friluftsliv. Vi har tilbud til alle! Både til den som søker å finne roen langt ute i villmarken og til den som trenger et adrenalinkick utover det vanlige. TurUte leverer "full pakke". Vi organiserer overnatting, mat, utstyr og kvalifisert ekspertise på alle våre aktiviteter. Her er liste over hva vi kan tilby i vårt nærområde.

Flere aktivitetsforslag som vi driver med :-)

Høst og vår overlappes med Vinter og Sommer og kan kombineres på flere ulike måter.

Sommer

Klatring

Surfing

Slakkline

Skateboard

Longboard

Mountainbike

Downhill

BMX

Rafting

Kano

Kajakk

Taubane

Rappelering

Matlaging etc

Vinter

Snowboard

Ski

Freeride

Isklatring

Topptur

Jib

Bygge og bo i snøhule.

Trugetur

Isklatring

Taubane

Rappelering

Skredsikkerhet

Matlaging etc

Copyright © All Rights Reserved